Přeskočit na hlavní obsah

Poslední čas bydlet s neopakovatelnými výhledy. Na Barrandově zbývá už jen 13 volných bytů

Neopakovatelné výhledy do zeleně i na panorama historického centra Prahy. To všechno nabízí exkluzivní rezidenční projekt ve výjimečné lokalitě Výhledy Barrandov II společnosti Ekospol. Zájemci, kteří by si chtěli užívat tohoto mimořádného komfortu, si ale musí pospíšit. Z obou etap totiž aktuálně zbývá volných už pouhých 13 bytů. Velký zájem je i o další projekty Ekospolu – Ekocity Hostivař a Ekorezidence Strašnice.

Výhledy Barrandov II jsou výjimečné svými neopakovatelnými výhledy do zelených údolí i na centrum Prahy.

Nejprodávanější bytový projekt druhé poloviny loňského roku – přesně tímto titulem se může po právu pyšnit projekt Výhledy Barrandov II. Jde o pokračování úspěšného projektu ve výjimečné lokalitě s neopakovatelnými výhledy. Leží v atraktivní a vyhledávané pražské lokalitě. „Výhledy Barrandov II nabízí výhledy, které nemají jinde v Praze konkurenci. Přímo z bytů lze obdivovat zeleň Prokopského a Dalejského údolí i panorama staré Prahy. Atraktivní a vyhledávaná lokalita Barrandova spojuje čisté a zdravé životní prostředí s výbornou občanskou vybaveností. Nové majitele bytů v projektu Výhledy Barrandov II budou lákat k procházkám, aktivnímu sportování či relaxaci kromě už zmiňovaných chráněných údolí také další přírodní park – Radotínsko-Chuchelský háj s malou lesní zoo. V nejbližším okolí projektu se mimo jiné nachází zastávka tramvaje, mateřská a základní škola, supermarket, lékárna, pošta, restaurace a další obchody. Pár minut od nových bytů je i aquapark,“ přibližuje výjimečný projekt generální ředitel a předseda představenstva developerské společnosti Ekospol Evžen Korec.

Není divu, že je o tyto mimořádné byty takový zájem. Aktuálně dlouho před dokončením stavby zůstává volných už jen posledních třináct bytů z celkových 302 bytů v obou dvou etapách,“ upozorňuje Korec.

Bytový projekt Výhledy Barrandov II při ulici Werichova tvoří čtyři moderní nízkoenergetické bytové domy s 270 byty a 32 ateliéry. Zájemci si na začátku prodeje mohli vybírat z bytů dispozic od 1+kk (od 26,5 metru čtverečního) až po 3+kk (78 metrů čtverečních), přičemž každý byt disponuje vždy buď balkonem, terasou či předzahrádkou. Součástí projektu je také celkem 371 parkovacích stání.

Lokalita nabízí vynikající dopravní dostupnost, jak MHD, tak i autem. Tramvajová zastávka je v bezprostřední blízkosti projektu, na stanici metra B Smíchovské nádraží to tramvají trvá pouhých 13 minut a autem na Pražský okruh jen pět minut.

Pražská čtvrť Hlubočepy, a zejména její část Barrandov, jsou doslova hvězdnou lokalitou. A to nejen díky blízkým filmovým ateliérům, které jsou již desítky let druhým domovem největších hvězd českého filmu. Prosluněné stráně jižně od Prokopského a Dalejského údolí nabízí unikátní a neopakovatelný výhled na panorama hlavního města, jaký jinde v Praze nenajdete. Bezprostřední blízkost dvou chráněných přírodních parků, kompletní občanská vybavenost s množstvím obchodů či aquaparkem v docházkové vzdálenosti a vynikající dopravní dostupnost, díky níž jste do dvaceti minut v samém srdci Prahy. To vše činí z Barrandova jednu z nejprestižnějších adres pro rezidenční bydlení v celé Praze.

Poslední volné byty v Hostivaři

Obrovský zájem je také o další rezidenční projekt od Ekospolu – Ekocity Hostivař, kde z bytového domu E zbývá v prodeji už jen posledních šest bytů. „Ekospol vrátil na trh cenově dostupné byty. To není jen marketingové heslo, ale neoddiskutovatelný fakt. Oba projekty, jak na Barrandově tak v Hostivaři, jsou toho důkazem. Už minulý rok jsme nabídli výjimečné byty s neopakovatelnými výhledy na Barrandově o desítky tisíc korun za metr čtvereční levněji oproti celopražskému průměru a podobné bezkonkurenční ceny jsme nabídli také v Hostivaři. Naší dlouhodobou strategií je nabízet byty pro co nejširší okruh zájemců. Díky tomu, že se spokojíme s nižší marží, prodáváme byty za bezkonkurenční ceny hluboko pod celopražským průměrem. Za tímto tvrzením si stojíme natolik, že u projektů Ekocity Hostivař a Výhledy Barrandov II nabízíme garanci nejnižší ceny. Jsme si jistí tím, že srovnatelný byt za nižší cenu na trhu nenajdete,“ říká Korec a dodává, že tuto strategii oceňují i klienti.

V době zahájení stavby první etapy (bytový dům E) bylo prodáno už 80 procent bytů. Pokud by chtěl někdo bydlet v bytovém domě E, může si nyní vybrat už jen ze šesti volných bytů. U bytového domu D, jehož výstavba bude zahájena v září, je aktuálně prodáno 70 procent bytů. Není divu, že je Ekocity Hostivař i podle nezávislých průzkumů nejrychleji prodávaným rezidenčním projektem současnosti.

Ekocity Hostivař nabízí kvalitní moderní byty za bezkonkurenční ceny.

Jeden z největších rezidenčních projektů současnosti Ekocity Hostivař, který vyrůstá při ulici U továren, tvoří šest nízkoenergetických domů s celkem 724 byty a 80 ateliéry. K nim náleží 559 parkovacích stání. Zájemci si mohou vybírat z bytů dispozic od 1+kk až po 3+kk přičemž ke každému bytu náleží buď balkon, terasa nebo předzahrádka. Prostranství mezi domy obohatí zeleň lákající ke klidnému odpočinku. Součástí areálu bude také zcela nová mateřská škola. Díky bezkonkurenční ceně jsou byty vhodné jak pro vlastní bydlení, tak i jako výhodná investiční příležitost.

Ekocity Hostivař leží v atraktivní lokalitě s výbornou dopravní dostupností. Pražská Hostivař spojuje skvělou dopravní dostupnost s klidnou lokalitou plnou zeleně, sportovního vyžití a bohaté občanské vybavenosti. Projekt se nachází přímo u autobusové zastávky a jen pár minut chůze od vlakového nádraží Praha – Hostivař. U něj se nachází retenční nádrž se zalesněným okolím, které je oblíbeným místem pro procházky i aktivní pohyb. Hostivař je atraktivní díky rozlehlému lesoparku a vodní nádrži sloužící ke koupání a dalším vodním sportům včetně vodního vleku. Vyhledávané jsou hlavně zdejší písčité pláže, dětská hřiště či rozsáhlá síť cyklostezek.

V okolí bytového areálu se nachází mateřské, základní a střední školy, ordinace lékařů, veterinární stanice, plavecký areál, sportovní haly, obchodní centrum či golfové hřiště. Milovníci přírody stráví dlouhé chvíle prozkoumáváním třešňového sadu Hájecká, kde na ploše přesahující půl hektaru rostou vzácné odrůdy třešní jako například Granát, Baltavarská či Burlat. Rozmanité meandry Botiče budou lákat k dlouhým klidným procházkám. Hostivař jednoznačně znamená ideální bydlení pro rodiny s dětmi i aktivní sportovce. Všichni zde naleznou mnoho možností, jak trávit volný čas.

Zájem o bydlení ve Strašnicích je veliký

Pětina bytů prodaných během prvních dvou týdnů od zahájení prodeje. Tak se uvedl na pražský trh projekt Ekorezidence Strašnice nabízející nadstandardní bydlení ve vyhledávané pražské lokalitě.

Ekorezidence Strašnice vyrůstají v atraktivní lokalitě plné sportovišť.

Projekt Ekorezidence Strašnice vyrůstající v atraktivní lokalitě s plnou občanskou vybaveností a množstvím aktivit pro rodiny s dětmi i sportovce nabídne v jednom bytovém domě o šesti nadzemních podlažích celkem 64 moderních bytů s dispozicemi od 1+kk po 3+kk. Každý disponuje buď balkonem, terasou nebo předzahrádkou. Samozřejmostí je dostatek parkovacích stání, ať už vnitřních nebo venkovních. V okolí je velké množství sportovišť včetně vyhledávaného centra Gutovka se skateparkem, umělou lezeckou stěnou, lanovým centrem, bruslištěm a mnoha dalšími atraktivními sportovními a hracími prvky. Nedaleko je také dopravní hřiště.

Strašnice spojují perfektní dopravní dostupnost do centra Prahy i za její hranice s plnou občanskou vybaveností a mimořádnými možnostmi vyžití pro rodiny s dětmi. Projekt Ekorezidence Strašnice se nachází přímo u zastávky tramvaje a jen pár minut od stanice metra Skalka. Blízko to je také na vlakovou stanici Praha – Zahradní město a jen pár minut autem na Jižní spojku.

Všechny tři žádané projekty nabízí už v základní ceně vysoký standard, například plovoucí laminátové podlahy v obytných místnostech, plastová okna s šestikomorovým profilem či protipožární vstupní dveře 3. bezpečnostní třídy. „Všechny byty jsou vybaveny také rekuperací, díky které je v domácnosti zajištěn stálý přísun čerstvého vzduchu. Ten je filtrován a ohříván teplem odcházejícího vzduchu. V každém bytě je tedy zajištěno zdravé větrání bez zbytečných tepelných ztrát. Díky tomu jsou domy energeticky velmi úsporné, jejich majitelé tak na provozních nákladech výrazně ušetří,“ dodává Korec.


EKOSPOL a.s. je dlouhodobým lídrem bytové výstavby v České republice. Během 30 let na trhu EKOSPOL úspěšně dokončil 58 velkých developerských projektů pro více než 10 000 spokojených zákazníků. EKOSPOL staví a prodává byty s optimálním poměrem ceny a kvality. Společnost EKOSPOL je podle mezinárodního časopisu Construction & Investment Journal řazena mezi 50 největších developerů střední a východní Evropy. EKOSPOL sponzoruje ZOO Tábor. Ohrožené druhy zvířat tak podpoří každý, kdo si u EKOSPOLU koupí byt. Navíc získá celoroční rodinnou vstupenku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V rezervaci velkých kopytníků se letos narodilo již pět mláďat zubrů, tři hříbata a deset telat praturů

Sezonu bohatou na přírůstky zažívá milovická rezervace velkých kopytníků. Stádu zubrů se letos narodilo zatím pět mláďat. Počet zubrů se tak zvýšil na 46 zvířat a je tak nejvyšší za desetiletou historii rezervace. Milovické stádo tak potvrdilo svoji pozici největšího chovu těchto vzácných býložravců v České republice. Divokým koním se v Milovicích letos zatím narodila tři hříbata a stádu zpětně šlechtěných praturů deset telat. „Přírůstky v milovické rezervaci nejsou důležité jenom proto, že ukazují, že velcí kopytníci mají v této lokalitě vhodné podmínky. Odrostlá mláďata bezplatně poskytujeme nově vznikajícím rezervacím po celé České republice, takže přírůstky pomáhají rozšiřovat a zlevňovat tento způsob péče o velké krajinné celky,“ uvedl Dalibor Dostál, ředitel ochranářské společnosti Česká krajina, která milovickou rezervaci velkých kopytníků založila v roce 2015 ve spolupráci s vědci.        Kromě zakládání nových rezervací v Česku vyměňuje milovická rezervace přírůstky také se za

Největší dárek letošních Vánoc? Darujte zubra pod stromeček a pomozte nejznámější české rezervaci

Dárek, který může výrazně pomoci obnově české přírody. Lidé mohou letos nadělit svým blízkým zubra z nejznámější české rezervace velkých kopytníků v bývalém vojenském prostoru Milovice. Stačí jen kliknout na   darujme.cz/zubrpodstromecek   a vybrat si adopci dospělého zvířete, mláděte nebo některé z dalších kategorií. Lidé tak mohou pořídit pro sebe, členy své rodiny či známé a kamarády originální í vánoční dárek. „Darováním zubra pomůžete nejenom tomuto největšímu živočišnému druhu Evropy, ale i stovkám druhů květin, motýlů, brouků nebo ptáků, které pastva zubrů a dalších velkých kopytníků pomáhá chránit,“ uvedl Dalibor Dostál, ředitel ochranářské společnosti Česká krajina, která milovickou rezervaci velkých kopytníků. Pomoc zubrům je navíc jednou z nejúčinnějších cest, jak přispět k ochraně klimatu. „Vědci zjistili, že pastva zubrů a dalších velkých kopytníků pomáhá vázat uhlík o padesát procent více, než veškeré lesy na naší planetě,“ doplnil Dalibor Dostál. Darování zubra tak přiná

Dva světové unikáty v jediné rezervaci. Z Milovic se stala výkladní skříň české ochrany přírody

Hned dvěma světovými unikáty se může pochlubit milovická rezervace velkých kopytníků v bývalém vojenském prostoru Milovice.  Díky využívání zkušeností ze zahraničí se stala první rezervací na světě, kde se vyskytují všechny tři klíčové skupiny velkých kopytníků Evropy, tedy zubr evropský, divoký kůň a zpětně šlechtěný pratur. Kromě toho je v současnosti jediným místem na světě, kde se prokazatelně vyskytuje vzácný korýš hrotnatka neočekávaná. Tento druh perloočky objevili překvapení vědci v loňském roce při výzkumu tůní, které svojí činností udržují právě velcí kopytníci. „Bývalý vojenský prostor Milovice byl ještě před několika lety známý spíše jako místo černých skládek a mizející biodiverzity. Vznik rezervace velkých kopytníků tento dlouhodobě negativní trend zastavil a otočil. Nyní je naopak tato lokalita dávána za příklad, jak lze rychle a nízkonákladovým způsobem obnovit biologickou rozmanitost na rozsáhlém území,“ uvedl Dalibor Dostál, ředitel ochranářské společnosti Česká kraji